akhirnya...

tanggal 18 februari 2014, sekitar jam 6.50 petang, sedang aku kat dapur mengemas apa yang patut, adel tetiba jerit panggil aku suruh tgk rafa. sepantas kilat aku ke depan. dan aku dapati...




yeay! my baby boy officially rolled over yesterday! siap bagi senyuman kat mama lagi.

tapinya... pe'el baru rafa sekarang...

bersambung di lain entry...

kes buli paling dahsyat terhadap bayi

mangsa buli paling dahsyat..





apa nak dikata rafa? redha je lah. 

saba rafa saba. your time will come.  siap korang kakak niadel

mamanya pun sama naik. boleh dibiar. well, being a modern mom katanya. amik hp dulu nak tunjuk kat donia. ;)

rafa dah 4 bulan harini

janji hanya tinggal janji. aku lah tu kan. ke busy an melanda diri. bukt i wouldn't want to miss to update this. at least sebulan sekali. sebagai kenangan dihari tua. harini genap anak bujang aku 4 bulan. aku panic jap tadi. dia boleh melalak bagai nak rak sementara aku tgh pam. sebab marah lambat angkat gamaknya. growth spurt la tu. jenuh gak nak pujuk tadi. sampai merah muka lah dia melalak. muka dia merah. muka aku lak biru. panic jap. tak mo bikin mama panic rafa. tak menang tangan mama nanti. and please behave kat taska eh? tadi da dok buat concert gak kat taska. haish riso. agaknya sebab cuti lama 5 hari dgn mama kot. hope esok baik2 aje. 

dengan mama takpe nak macam2. rafa buat macam2 mana pun bia dgn mama je. dgn orang lain jangan. kot orang tak nak jaga awak lak nanti. bukan kata nak jaga, tgk tak mau, apa lagi nak dukung awak. tau rafa tau! takde ucapan lain semoga rafa arman membesar dengan sihat dan hendaknya. 

oh ucapan tambahan, bika nak nerap ni rafa? ngiring aje. tak terpusing lagi ha...



niarafadel di usia mereka 4 bulan. hands down rafa mmg lah muka kakak nia dia. tak kisah muka macam sape, besar esok be a good guy ye sayang.
 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in